Cursus details

De Allround Bridal Beauty Course bestaat uit 10 dagen ( in totaal 65 lesuren)
De Allround Bridal Beauty Course bestaat uit de volgende onderdelen:

✦ The Art of Henna: 3 dagen
✦ The Art of Bridal Make-Up: 3 dagen
✦ The Art of Hairstyling: 3 dagen
✦ The Art of Sari Draping: 1 dag

Je hebt voor deze cursus geen speciale vooropleiding nodig,
de cursus is toegankelijk voor iedereen die serieus geïnteresseerd is, om op een professionele manier nieuwe dingen te leren, en je kennis uit te breiden.

Elke cursusdag duurt van 10.30 tot 17.30 uur.

Er wordt zonder extra kosten een lunch aangeboden.
De cursus wordt in groepen van maximaal 6-8 deelnemers gegeven, zodat er genoeg persoonlijke aandacht besteed kan worden aan iedere deelnemer.

Deelname aan deze cursus geschiedt in volgorde van betaling.
U bent verzekerd van een plek na ontvangst van het cursusbedrag.
U krijgt na betaling altijd een bevestiging dat u bent ingeschreven.

Na afloop van de cursus ontvangt u van alle gevolgde lessen een certificaat van deelname.
Voor degenen die alle lessen van de cursus:
‘The Art of Henna’ hebben gevolgd ontvangen ook het certificaat ‘Allround Henna Artist’:

U bent niet verplicht om de gehele Bridal Course achter elkaar te volgen, u kunt ook delen van de cursus volgen.

U kunt ook individueel lessen volgen, voor het afspreken van een datum en kostenplaatje, kunt u contact met ons opnemen.

De lessen beginnen om 10.30
Vriendelijk verzoeken wij u om rond 10.15 aanwezig te zijn zodat u uw spullen kunt klaarzetten, rustig thee/koffie kunt drinken en we ook daadwerkelijk om 10.30 kunnen beginnen!

Het gebruik van een mobiele telefoon tijdens de les is BIJZONDER storend, niet alleen voor uzelf maar ook voor uw medecursisten; daarom verzoeken wij u vriendelijk om uw mobiele telefoon of UIT te zetten of op ‘STIL’(zonder trilalarm).Er is tijdens de pauze genoeg tijd om te telefoneren.

Urvashi The Mehndi Artist/Urvashi’s Beauty Parlour streeft ernaar dat cursisten na de les alle materie begrepen hebben zodat hij/zij individueel aan de slag kan gaan. Houd er daarom rekening mee, dat de les wel eens kan uitlopen.

U krijgt huiswerk mee van Urvashi.
Het is de bedoeling dat u dit huiswerk / thuiswerkopdracht ook daadwerkelijk doet, zodat u het geleerde kunt oefenen ( immers oefening baart kunst ) en we op de les NIEUWE zaken kunnen leren.
En daarom zit er tussen de lessen minimaal 2 weken in ,zodat u thuis kunt oefenen.

Het is niet toegestaan om personen mee te nemen die “even willen meekijken”, indien er modellen meegenomen dienen te worden, dan wordt u hiervan van tevoren bericht.

Starterspakketten : Een starterspakket aanschaffen is niet verplicht, wel handig.

BETALINGEN
Indien u de gehele ‘Allround Bridal Beauty Course’ wilt volgen, kun u in overleg de cursus in delen betalen, neemt u in dat geval contact met ons op. Dit geldt alleen voor de normale tarieven en niet wanneer er een (vroegboek)korting wordt aangeboden en alle andere aanbiedingen.

Wanneer er een algehele (vroegboek)korting of een aanbieding voor de ‘Allround Bridal Beauty Course’ wordt gegeven: dan gelden de voorwaarden zoals staan aangegeven bij de korting/ aanbieding.

Let op: Bij het niet naleven van betalingen van de cursist (betalingsregeling ,cursusgelden, materiaal, starterspakketten, e.a. ) zullen wij direct de openstaande rekening (en ) uit handen geven aan ons gerechtsdeurwaarderskantoor (GGN Van Mastrigt en Partners te Den Haag) dit, omdat wij in het verleden zeer veel problemen hebben ondervonden met betalingen van cursisten.

ANNULEREN
✦ Het kan wellicht voorkomen dat u genoodzaakt bent om uw deelname te annuleren.Neemt u in dat geval zo snel mogelijk contact met ons op. Bij annulering 2 weken voor de cursusdatum wordt er 25 Euro administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering 3 dagen voor de cursus, vindt er geen restitutie of kwijtschelding van het cursusgeld plaats.
✦ Wij behouden te allen tijden het recht om de cursus bij onvoldoende belangstelling te annuleren of de cursus op een andere dag te geven.
✦ Bij annulering van de gehele cursusdag wordt het volledige cursusbedrag teruggestort op de rekening van cursist.
✦ Wij behouden te allen tijde het recht om de cursus te verschuiven naar een andere datum dan gepland.
✦ Wij behouden te allen tijde het recht om de cursus op een andere locatie dan in eerste instantie was aangegeven te geven.
✦ En bestelde producten dienen direct bij bestelling afgerekend te worden en kunnen niet geannuleerd worden.

INHALEN VAN GEMISTE LESSEN

Wanneer u onverhoopt niet in staat mocht zijn om een cursusdag te volgen, is dit geheel voor eigen verantwoordelijkheid en wordt er géén geld geretourneerd!
Wij bieden u wel de mogelijkheid om de gemiste dag tijdens een volgende course in te halen.
Deze mogelijkheid geldt maximaal 1 jaar na de gemiste cursusdatum!
Indien dit inhalen binnen een jaar niet lukt ,zal cursist zich opnieuw moeten inschrijven en het volledige lesgeld moeten betalen. (of indien er op dat moment een korting/ aanbieding is, van de korting / aanbieding gebruik kunnen maken).

TIJDENS DE LES

Wanneer u onverhoopt tijdens de les onwel wordt en niet in staat bent om verder deel te nemen aan de les: is dit geheel voor eigen verantwoordelijkheid en wordt er géén geld geretourneerd!
Wij bieden u wel de mogelijkheid om de gemiste dag tijdens een volgende course in te halen.
Deze mogelijkheid geldt maximaal 1 jaar na de gemiste cursusdatum!
Indien dit inhalen binnen een jaar niet lukt ,zal cursist zich opnieuw moeten inschrijven en het volledige lesgeld moeten betalen. (of indien er op dat moment een korting/ aanbieding is, van de korting / aanbieding gebruik kunnen maken).